Hendrik Gerhard Elias (Eli) BLOM, Assurantie bemiddelaar, geboren op 05 03 1963 te Amersfoort, zoon van Anton Elias (Ton) BLOM en Geertje (Gerie) HARTGERINK.
Gehuwd op 25 jarige leeftijd op 05 08 1988 te Amersfoort en gescheiden op 29 12 2005 van Monique HORST, 22 jaar oud, Onderwijzeres, geboren op 02 03 1966 te Amersfoort.
Uit dit huwelijk:
1. Susanne Geertruda (Susanne), geboren op 11 08 1993 te Amersfoort.
2. Hendrik Gerhard Elias (Rik), geboren op 19 05 1997 te Amersfoort.

De eerste 7 jaar na mijn geboorte heb ik gewoond in een herenhuis in de binnenstad van Amersfoort, daarna ben ik verhuisd naar een woning aan de Vermeerstraat, waar op dit moment nog steeds het assurantiekantoor is gevestigd. De MAVO en MEAO werden soepeltjes doorlopen en daarna wachtte 14 maanden militairedienst. Bij de geneeskundige dienst werd het merendeel van de tijd in Seedorf (Dld) doorgebracht. Aansluitend kon een baan bij de Grens Wissel Kantoren (GWK) worden aanvaard. Een van de hobby's was het aanmoedigen van de plaatselijke honkbalvereniging ABC Quick, daar trof ik een mede supporter Monique aan. Na enkele verlovingsjaren zijn we getrouwd in 1988. Wij hebben beiden het supporteren ingewisseld voor een eigen sportieve "carriere" bij honk- en softbalvereniging The Red Caps uit Leusden. Monique als werpster bij het dames softbal team en ik als werper bij het honkbalteam. Vanaf 1987 ben ik in het assurantiekantoor van mijn vader gaan werken. Monique kreeg een jaar later een parttimebaan in het kleuteronderwijs op de Kinder Werkplaats Kees Boeke in Bilthoven. Na de geboorte van de kinderen werden het aantal werkdagen voor haar steeds minder tot de uiteindelijke opzegging van de baan in 2004. Ik heb in 1997 de zaak van mijn vader, Assurantiekantoor Blom overgenomen. Het kantoor bestaat nu al bijna 80 jaar en heeft vier parttime krachten in dienst. In 1992 hebben wij een woning gekocht in de St. Radboudstraat in Amersfoort, gelegen aan de Heiligenbergerbeek. Na ruim 17 jaar is er helaas in 2005 een eind gekomen aan ons huwelijk. Monique is haar eigen weg gegaan. Gelukkig zijn we nu weer samen. We genieten samen van de kinderen en de leuke dingen die het leven te bieden heeft.

Ik heb het honkballen inmiddels ingeruild voor andere sportieve activiteiten. In 2005 is met succes de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk (200 Km) uitgereden en daarnaast zijn er diverse halve marathons hardlopen volbracht en is in 2009 en 2010 een hele marathon uitgelopen. In 2011 is het gelukt om de langste afstand van de Nijmeegse Vierdaagse uit te lopen. Naast het sporten heb ik stamboomonderzoek als hobby, deze website is het resultaat van meer dan 25 jaar puzzelen, het internet afzoeken en het bezoeken van talloze archieven. Susanne zit op de hogere Hotel- en eventmanagement school de TIO in Utrecht , nadat ze eerst haar HAVO diploma had behaald op de scholengemeenschap de Berg. Susanne is daarnaast erg actief op het gebied van toneel, zang en dans. Zij zit op een professionele theaterschool en treedt regelmatig op. Rik zit op de HAVO en heeft de honkbalgenen van zijn ouders meegekregen. Hij is werper bij The Red Caps. Beide kinderen hebben hun lagere schooltijd doorgebracht op de Prins Willem Alexander School (De school waar hun overgroot vader, opa en vader ook al op hadden gezeten!).

        

 
   

 

Terug naar de genealogie