Adriaan (Arie) BLOM, Glazenwasser, geboren op 31 10 1966 te Hengelo (Gld) zoon van Adriaan BLOM, en Maria Jacoba BRUNSVELD.
Gehuwd op 34 jarige leeftijd op 11 05 2001 met Petronella (Petra) GROEN, geboren op 30 12 1972 te Barneveld.
Uit dit huwelijk:
1. Litania Petronella Marie (Litania), geboren 23 04 2004 te Hengelo (Gld).

2. Natalia Adriana Petrouchka (Natalia), geboren 29 11 2005 te Hengelo (Gld).
3. Shantila Frederique Berend-Dina (Shantila), geboren 24 09 2007 te Hengelo (Gld).

           


Arie en Petra hebben een dochter die CP (Cerebrale Parese) heeft, al snel kwamen ze er achter dat zorgverzekeraars veel hulpmiddelen niet of sechts gedeeltelijke vergoeden. Voor hun dochter was dringend behoefte aan een aangepaste rolstoelfiets. Met behulp van donaties en veel actie voeren is deze er gekomen. Inmiddels is een stichting in het leven geroepen om andere ouders ook te helpen in vergelijkbare situaties. De Stichting Litania heeft een eigen website, waarop veel informatie terug te vinden is.

De stichting omschrijft de doelstelling zelf als volgt:
Stichting Litania staat voor het helpen van kinderen met een beperking een toch zo normaal mogelijk leven te bieden door aangepast materiaal voor hen aan te kunnen schaffen die niet vergoed worden door overheidsinstellingen en zorgverzekeraars.

Petra heeft inmiddels een pandje betrokken waarin Litania's Charity Shop is gevestigd. Een kringloopwinkel waarbij de opbrengst volledig ten gunste van de stichting komt.

Elke donatie is meer dan welkom!

terug naar de genealogie